دسردسر ایرانیغذای کودک

طرز تهیه فرنی با آرد

طرز تهیه فرنی با آرد

فرنی یک دسر است که از ترکیب آرد و شیر به دست می‌آید.
از فرنی به عنوان یک میان وعده‌ی شیرین می‌توان استفاده کرد.
اکثرا با این دسر آشنایی دارند و این دسر به خصوص در ماه مبارک رمضان بسیار کاربرد دارد.
همچنین بسیاری از فرنی به عنوان غذای کمکی کودک استفاده می‌کنند.
برای تهیه فرنی با آرد می‌توان این دسر را هم با آرد برنج درست کرد و هم با استفاده از نشاسته.
و به دو صورت گرم و سرد سرو می‌شود و هرکدام طرفدار خودش را دارد.
برای شیرین شدن این دسر می‌توان به جای شکر از مربا یا شیره‌ی انگور استفاده کرد.

مواد لازم

🔹شیر : ۲ لیوان
🔹گلاب : ۱ قاشق غذاخوری
🔹شکر : ۴ قاشق غذاخوری
🔹آرد برنج : ۲ قاشق غذاخوری
🔹آب : ۱/۲ استکان

طرز تهیه فرنی با آرد

طرز تهیه فرنی با آرد

طرز تهیه

ابتدا شیر سرد را در قابلمه ای مناسب بریزید و آرد برنج و آب را به شیر سرد اضافه کنید
و مخلوط مواد را هم بزنید تا آرد برنج در شیر و آب سرد حل شود.

قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و مخلوط مواد را به صورت مدام هم بزنید
تا غلظت فرنی مقداری بیشتر شود سپس قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید
و گلاب و شکر را به فرنی اضافه کنید و مجددا قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا فرنی به غلظت مناسبی برسد.

سپس قابلمه فرنی از روی حرارت گاز بردارید و فرنی را در ظرف های مناسبی برای سرو کشید
و با کمک مغز پسته و بادام و دارچین و پودر نارگیل و کاکائو و زعفران فرنی را به زیبایی تزیین کنید.

نکات

فرنی با آرد برنج جزو دسرهای ایرانی میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .

فرنی با آرد برنج را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + چهار =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا