طرز تهیه کوکی کتویی با طعم بادام زمینی
طرز تهیه کوکی کتویی با طعم بادام زمینی
کوکی کتویی با طعم بادام زمینی بدون نیاز به پخت یکی از بهترین و لذیذترین کوکیهایی است
که در خانه میتوانید درست کنید و از عطر و طعم بادام زمینی آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه این کوکی کاملا دوستدار رژیم کتو است.
اگر به فر دسترسی ندارید و دوست دارید یک کوکی لذیذ بخورید که مشکلی برای رژیم غذایی شما ایجاد نکند،
این کوکی کتویی با طعم بادام زمینی را امتحان کنید.
مواد لازم
🔹کره بادام زمینی یکونیم فنجان
🔹آرد نارگیل یک فنجان
🔹شکر قهوهای یک چهارم فنجان
🔹عصاره وانیل عصاره وانیل
🔹نمک نصف قاشق چایخوری
🔹شکلات چیپسی دو فنجان
🔹روغن نارگیل یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکی کتویی با طعم بادام زمینی
طرز تهیه
مرحله اول
در یک کاسه متوسط، کره بادام زمینی، آرد نارگیل، شکر، وانیل و نمک را مخلوط کنید.
این مواد را آن قدر هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
مرحله دوم
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از قالب یا اسکوپ مخصوص کوکی استفاده کنید و مواد مخلوط شده
را به شکل دایرههای کوچک در بیاورید و به آرامی در سینی فشار دهید تا کمی تخت شود.
حدودا یک ساعت آن را در فریزر بگذارید تا کوکی سفت شود.
مرحله سوم
شکلاتهای چیپسی را در یک کاسه شیشهای ریخته و روی کتری گذاشته تا با حرارت کتری شکلاتها آب شود.
برای آب شدن شکلاتها به آرامی با قاشق آنها را هم بزنید.
سپس آن را از روی بخار کتری برداشته و اجازه دهید تا خنک شود.
روغن نارگیل را به شکلات چیسی آب شده اضافه کرده و با یکدیگر هم بزنید.
مرحله چهارم
با استفاده از چنگال، کوکیها را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملا روی آن با شکلات پوشیده شود.
سپس آنها را دوباره روی سنی فر قرار دهید.
همچنین میتوانید روی کوکیها برای تزیین کمی کره بادام زمینی بمالید.
دوباره ظرف را مدت ۱۰ دقیقه در فریز بگذارید تا شکلات سفت شود.
این کوکی را سرد، سرو کنید. هر چقدر که از آن باقی میماند در فریزر نگهداری کنید.
جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.