شیرینی ترشیرینی عید

طرز تهیه شیرینی ساق عروس

طرز تهیه شیرینی ساق عروس

شیرینی ساق عروس با این اسم خاص، یکی از مهمان‌‌های خوشرنگ و خوش طعم سفره‌های نوروزی است.
این شیرینی دستور پختی بسیار آسان و کم هزینه دارد.
با صرف زمان و انرژی بسیار کمی، بهترین نتیجه را به دست می‌آورید.

مواد لازم

🔹آرد دو پیمانه
🔹شیر ولرم خرید نصف پیمانه
🔹زرده تخم مرغ دو عدد
🔹پودر قند یک قاشق چایخوری
🔹روغن مایع یک چهارم پیمانه
🔹نمک یک هشتم قاشق چایخوری
🔹عصاره وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🔹روغن سرخ کردنی

مواد لازم برای مغز شیرینی

🔹پودر گردو نصف پیمانه
🔹پودر قند نصف پیمانه
🔹پودر پسته دو قاشق غذاخوری
🔹گلاب یک چهارم پیمانه
🔹عسل دو قاشق غذاخوری
🔹پودر هل یک قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی ساق عروس

طرز تهیه شیرینی ساق عروس

طرز تهیه

مرحله اول

شیرینی ساق عروس مثل نان برنجی و شیرینی توت، یکی از تنقلات خوشمزه نوروزی است
که تهیه کردنش وقت و هزینه زیادی نمی‌برد.
برای شروع تخم مرغ‌ها را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
سفیده و زده تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید. زرده‌ها هم بزنید تا یکدست شوند.
شیر را به زرده‌های تخم مرغ اضافه کرده و ترکیب کنید.
در ادامه روغن مایع و عصاره وانیل را به این مواد اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله دوم

آرد را در دو مرحله الک کنید، این کار به ترکیب خمیر کمک می‌کند.
یک قاشق چایخوری پودر قند به آن اضافه کنید.
مواد خشک را آرام آرام به مایع‌تان اضافه کنید و در همین حین هم بزنید.
زمانی‌که خمیر کمی سفت شد، آن را ورز بدهید تا کاملا یکدست و صاف شود.
سپس مواد به ظرف منتقل کنید روی آن را با دستمال بپوشانید.

دو ساعت به خمیر فرصت دهید تا در دمای محیط استراحت کند.

مرحله سوم

پس از استراحت خمیر، بخش‌های کوچکی از آن را بردارید وردنه بزنید تا نازک شود.
حالا خمیر را به دور استوانه مخصوص شیرینی ساق عروس بپیچید.

استوانه چوبی یا فلزی مخصوص این شیرینی را به راحتی می‌‌توانید تهیه کنید.
هر کدام از خمیرها را با کمک همان استوانه‌ها داخل پودر قند و پودر هل بغلتانید.
زمانی‌که سطح آن‌ها کاملا آغشته شد، به سراغ مرحله هیجان‌انگیر سرخ کرد شیرینی می‌رویم.

مرحله چهارم

روغن مایع را داخل یک تابه نچسب گرم کنید و شیرینی‌ها داخل روغن سرخ کنید.
در هنگامی که شیرینی ساق عروس در روغن سرخ می‌شود، شما می‌‌توانید آن‌را به راحتی از استوانه میانی جدا کنید.

حالا نوبت به مغز شیرینی‌ها می‌رسد.
پودر گردورا با پودر قند و گلاب ترکیب کنید و با کمک یک قیف، مواد را داخل حفره شیرینی بریزید.

جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − پنج =

دکمه بازگشت به بالا