طرز تهیه میگو نارگیلی
طرز تهیه میگو نارگیلی
میگو از آن دسته غذاهای دریایی بسیار خوشمزه است که دستورهای متفاوتی برای تهیه آن وجود دارد.
اگر به دنبال تهیه میگو با دستور پخت متفاوت و جدید هستید، طرز تهیه میگو نارگیلی را حتما امتحان کنید.
در تهیه میگو نارگیلی از نارگیل رنده شده شیرین، نشاسته ذرت و سفیده تخم مرغ استفاده میشود.
این غذا آنقدر لذیذ است، که حتی برای کسانی که به میگو علاقهای ندارند هم مناسب است.
با تهیه این غذا، علاوه بر امتحان کردن یک غذای شگفتانگیز، از مواد مغذی زیادی برخوردار خواهید شد.
مواد لازم
🔹میگو تازه۵۰۰ گرم
🔹نشاسته ذرت یک سوم فنجان
🔹سفیده تخم مرغ سه عدد
🔹نمک یک قاشق چایخوری
🔹فلفل کاین سه چهارم قاشق چایخوری
🔹پودر نارگیل به مقدار لازم
طرز تهیه میگو نارگیلی
طرز تهیه
مرحله اول
میگو یکی از غذاهای دریایی پرخاصیتی است که میتوانید آن را به روشهای مختلف تهیه و سرو کنید.
یکی از روشهای تهیه میگو طعمدار کردن آن با نارگیل و قرار دادن در فر است.
برای تهیه میگو نارگیلی، ابتدا باید پوست میگوها را بگیرید. سپس آنها را با آب سرد بشویید.
سر و دم میگو را به همراه روده آن از پشت خارج کنید. سپس میگوها را با حوله کاغذی خشک کنید.
مرحله دوم
سینی فر را از فر خارج کرده و آن را با کمی کره یا روغن چرب کنید و کنار بگذارید. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
مرحله سوم
یک کاسه بردارید و در آن نشاسته ذرت، نمک و فلفل کاین را مخلوط کنید.
نارگیل تازه را رنده کرده و کمی شکر به آن اضافه کنید. همچنین به جای نارگیل تازه میتوانید از پودر نارگیل استفاده کنید.
در یک کاسه جداگانه، نارگیل رنده شده یا پودر نارگیل را اضافه کنید.
سه عدد تخم مرغ را بشکنید و سفیده آنها را جدا کرده و خوب با چنگال بزنید.
مرحله چهارم
میگوها را ابتدا در مخلوط نشاسته ذرت، سپس در سفیده تخم مرغ و در نهایت در نارگیل بزنید.
دقت داشته باشید که دور تا دور میگو باید با محتویات این سه کاملا پوشیده شود.
این کار را برای تمام میگوها تکرار کنید.
مرحله پنجم
میگوها را در سینی فر، که از قبل از فر خارج کرده بودید، قرار دهید.
اجازه دهید میگوها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه (یا تا زمانی که میگو بپزد و روی آن طلایی شود) در فر بمانند. سپس سینی را از فر خارج کنید.
میگوها را در ظرف مورد نظر قرار داده و آن را با گشنیز و جعفری تازه و برشهای لیمو ترش تزیین کنید. میگو نارگیلی شما آماده است؛ نوش جان!