طرز تهیه سولکی مرغ یونانی
طرز تهیه سولکی مرغ یونانی
مرغ یونانی، کبابی طعم دار شده با پونه کوهی، ماریناد سیر، قابل سرو شدن با نان پیتا کباب شده!
سولکی مرغ یونانی، کبابی با پونه گیاهی داروئی تازه، سیر، لیمو، روغن زیتون و ادویه جات طعم دار می شود.
به زبان ساده، مرغ طعم دار کبابی، مرغ سولکی به هر عاشق غذای مدیترانه ای توصیه می شود!
بدون گلوتن ، بدون کربوهیدرات، کم چرب و مناسب برای یک رژیم غذایی کامل.
مواد لازم
🔹۱کیلو گرم مرغ
🔹۳قاشق غذاخوری پونه کوهی
🔹۱ قاشق غذاخوری سیر (تقریبا ۴-۵ دسته سیر تازه)
🔹۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
🔹۴/۱ فنجان آبلیمو
🔹۲/۱ قاشق چای خوری پودر زیره
🔹۲ قاشق غذاخوری (سبزی تازه خرد شده)
🔹۲/۱ قاشق چای خوری پودر فلفل
🔹۲/۱ قاشق چای خوری نمک
🔹۴/۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه
🔹پیتای کباب شده برای سرو کردن
🔹اسپری روغن سالم
طرز تهیه سولکی مرغ یونانی
طرز تهیه
در یک کاسه بزرگ (با یک درب) یا در کیسه مهر و موم، تمام مواد تشکیل دهنده به جز مرغ را در لیست مواد بالا قرار دهید.
آن را خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سینه مرغ را به قطعات یک اندازه خرد کنید.
به مخلوط مایع (ماریناد) که درست کردیم اضافه کرده و درون آن قراردهید.
درب ظرف را بسته و درون یخچال قرار دهید تا زمانی که برای استفاده به آن نیاز داشته باشید.
طعم دهی برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه گوشت و مرغ را طعم دار می کند و آن را بسیار شاداب نگه می دارد.
شما می توانید آن را برای یک شب کامل در مواد طعم دهنده قرار دهید.
برای کباب کردن، ابتدا کباب پز را از قبل گرم کنید.
تکه های سولکی مرغ را مورب بر روی آن بچینید.
من تقریبا ۴ تا ۵ تکه دراز در هر رول قرار می دهم.
گریل را بر روی گرمایش پیش گرم کنید تا زمانی که مرغ به طور کامل از همه طرف پخته شود.
در صورتی که قصد سرو کردن با پیتا کبابی را دارید، روغن سالم را بر روی کباب پز اسپری کنید
و تا زمانیکه بر روی نان پیتا علامت های کباب شدن خوب پدیدار شود
منتظر بمانید (۳۰ ثانیه یا ۱ دقیقه برای هر طرف).
آن را در کنار سولکی مرغ سرو کنید! از خوردن آن لذت ببرید.