طرز تهیه بامیه خانگی
طرز تهیه بامیه خانگی
بامیه همیشه همراه زولبیا در سفره افطاری ما ایرانی ها هست
البته بامیه در ماه های دیگه هم بیشتر از زولبیا به شکل های بزرگ یا حلقه ای ، در شیرینی فروشی ها دیده میشه
مواد لازم
مواد خمیر بامیه
آرد سفید : ۱ پیمانه
کره : ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ : ۲ عدد
آب : ۱ پیمانه
روغن به مقدار لازم برای سرخ کردن
مواد شربت
زعفران : ۱/۴ قاشق غذاخوری
آب : ۱/۲ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
گلاب : ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل : اختیاری
طرز تهیه بامیه خانگی
طرز تهیه
برای شروع زعفران را با ۱/۴ پیمانه آب گرم بگذارید دم بیاید.
برای درست کردن شربت ، در یک قابلمه کوچک ، ۱ پیمانه شکر و ۱/۲ پیمانه آب را اضافه کرده و می گذاریم تا غلیظ شود.
دقت کنید خیلی نجوشد و کاراملی نشه، وقتی تقریبا غلیظ شد ،
۱ قاشق غذاخوری گلاب و ۳ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به شربت اضافه کنید
و ۳ دقیقه دیگر بجوشانید. پس از اتمام ، کنار بگذارید.
در یک قابلمه دیگر ، ۱ پیمانه آب و ۳ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید. روی حرارت کم بگذارید و هم بزنید تا کره ذوب شود.
حرارت را کم کنید،۱ پیمانه آرد را به قابلمه اضافه کنید و از یک لیسک استفاده کنید
تا آرد را درون کره مخلوط کنید تا یک خمیر یک دست بدست بیاید.
پس از اتمام کار ، شعله را خاموش کنید و بگذارید تا خمیر خنک شود و به دمای اتاق برسد.
(اگه زمان کافی ندارید می تونید خمیر را در یخچال خنک کنید اما خمیر نباید سرد بشه
پس هر ۵ دقیقه خمیر را هم بزنید تا سفت نشه)
وقتی خمیر به دمای اتاق رسید ، خمیر را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و ۱ عدد تخم مرغ را به خمیر اضافه کنید
و خوب هم بزنید سپس ۱ عدد دیگر تخم مرغ را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا همه چیز با هم ترکیب شود.
خمیر بسیار چسبنده است بهتره از یک همزن دستی استفاده کنید.
روغن را درون یک تابه بریزید تا داغ شود سپس ماسوله بامیه که به شکل گل هست را درون کیسه قیف بگذارید
و خمیر را درون قیف بریزید.
بهتره برای تمرین اول درون همون کاسه خمیر امتحان کنید.
وقتی بامیه ها طلایی شد با یک کفگیر بامیه را از روغن خارج کنید
و کفگیر را کمی بالای تابه نگه دارید تا روغن آن گرفته بشه سپس بامیه ها را مستقیم درون شربت بریزید.
بعد از ۲ تا ۳ دقیقه بامیه را از شربت خارج کنید و در ظرف بچینید.