کیک پنیری
کیک پنیری یکی از انواع کیک های مخصوص و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود.
مواد لازم کیک پنیری
- پنیر خامه ای: ۲۰۰ گرم
- کره: ۵۰ گرم
- آرد: ۱ و ⅓ لیوان
- تخم مرغ:۴ عدد
- وانیل: ½ قاشق مرباخوری
- بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
- شکر یا پودر قند :۱ لیوان
طرز تهیه کیک پنیری
مرحله اول
برای تهیه کیک پنیری مجلسی ابتدای کار کره را به همراه پنیر خامه ای درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط کره ترکیب و خمیری شکل شود.
مرحله دوم
حالا بین کار کاسه را دور گیری می کنیم تا مواد یکدست هم زده شوند. در ادامه شکر را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه می کنیم و تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه می کنیم و هم کدام را ۳۰ ثانیه هم می زنیم.
مرحله سوم
در این مرحله با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر درون الک می ریزیم و طی چند مرحله به مخلوط پنیر خامه ای اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در همین حین با کمک لیسک مواد را به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود.
مرحله پنجم
حالا یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مایه کیک را درون آن می ریزیم. در ادامه قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک ار بین برود.
مرحله ششم
در این مرحله قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا پخته شود. در ادامه پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم.
مرحله هفتم
حالا یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مرکز کیک فرو می بریم، سپس خارج می کنیم در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. در ادامه کیک را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود.
مرحله هشتم
در نهایت کیک را از قالب خارج می کنیم، سپس به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم. در ادامه مقداری پودر قند درون الک می ریزیم و روی کیک الک می کنیم، سپس برش های کیک را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و سرو می کنیم. نوش جان.