خورش بوقلمون
خورش بوقلمون یکی از خورش های خاص و بسیار خوشمزه ایرانی است که با چاشنی ها و طعم دهنده های بسیار متنوعی درست می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ران بوقلمون: ۵۰۰ گرم
- سیب زمینی: ۲ عدد
- پیاز: ۲ عدد
- آب جوش: ۲ لیوان
- برگ بو و چوب دارچین: به مقدار کافی
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
طرز تهیه خورش بوقلمون
مرحله اول
برای تهیه خورش بوقلمون مجلسی ابتدای کار گوشت بوقلمون را به صورت درشت خرد می کنیم. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و می شوییم، سپس به صورت نگینی متوسط خرد می کنیم.
مرحله دوم
حالا پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم و پیاز را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را تفت می دهیم سبک و شیشه ای شود، سپس تکه های گوشت بوقلمون را به همراه سیب زمینی و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا گوشت بوقلمون تغییر رنگ بدهد.
مرحله چهارم
حالا برگ بو را به همراه چوب دارچین و آب جوش به گوشت بوقلمون اضافه می کنیم و هم می زنیم، سپس درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم به مدت ۳ ساعت خورش جا بیوفتد و گوشت بوقلمون به طور کامل پخته شود.
مرحله پنجم
در این مرحله پس از گذشت ۲ ساعت نمک خورش بوقلمون را اندازه می کنیم، سپس هم می زنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیوفتد. در ادامه زمانی که گوشت بوقلمون کاملا پخته شد برگ بو را به همراه چوب دارچین از خورش خارج می کنیم.
مرحله ششم
در نهایت خورشت بوقلمون را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر خورش بوقلمون را به همراه پلو زعفرانی و سالاد فصل به عنوان یک غذای کامل سرو می کنیم. نوش جان.