آشپزیغذا های مللفست فود

اسنک ژامبون

طرز تهیه اسنک ژامبون

اسنک ژامبون

اسنک ژامبون
اسنک ژامبون

اسنک ژامبون یکی از خوشمزه‌ترین اسنک‌هایی است که خیلی راحت و سریع می‌توانید آن را درست کنید و به عنوان یک میان وعده ساده و خوش طعم یا یک پیش غذای شیک برای پذیرایی آماده کنید، این فست فود خوش طعم و دلچسب طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • نان تست: ۱ بسته
  • ژامبون گوشت یا مرغ: ۴۰۰ گرم
  • فلفل دلمه سبز کوچک: ۱ عدد
  • قارچ: ۱۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۱ بسته کوچک معادل: ۱۸۰ گرم
  • سس خردل: به مقدار لازم
  • سس کچاب: به مقدار لازم
  • پودر سیر :به مقدار لازم
  • پودر آویشن: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (اختیاری): به مقدار لازم

دستور پخت اسنک ژامبون

مرحله اول

ابتدا ژامبون‌ها را نگینی خرد کنید، به سلیقه و با توجه به ذائقه خودتان می‌توانید از ژامبون مرغ یا گوشت استفاده کنید و بعد قارچ‌ها را تمیز بشورید و خشک که شد به شکل حلقه‌ای و نازک برش بزنید، و کنار بگذارید، از قارچ تازه استفاده کنید که سیاه نشود.

مرحله دوم

سپس یک فلفل دلمه‌ای را تمیز بشورید و خشک کنید و نگینی و ریز خرد کنید و بعد در یک ظرف ژامبون و فلفل دلمه و قارچ‌ها را بریزید و سپس پنیر پیتزا را به آن‌ها اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید، بعد کمی پودر سیر روی مواد بریزید.

مرحله سوم

می‌توانید به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان کمی پودر فلفل قرمز هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند بعد مقداری از مواد را بردارید و بین دو نان تست قرار دهید و کمی نان را فشار دهید و داخل تستر قرار دهید تا اسنک‌ها آماده شوند.

مرحله چهارم

بعد از این که اسنک ژامبون آماده شد، آن‌‌ها را از تستر بیرون بیاورید و در ظرف مناسب قرار دهید و بعد روی آن‌ها مقداری سس خردل بریزید و سپس مقداری هم سس کچاب روی اسنک‌ها بریزید و بعد کمی پودر آویشن روی آن‌ها بپاشید و تزئین کنید.

مرحله پنجم

سپس اسنک‌ ژامبون را در ظرف مناسب بچینید و همراه با سس کچاب و سس خردل و سس مایونز به عنوان یک پیش غذای شیک و مجلسی یا یک میان وعده خوش طعم و ساده و سریع برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع مخلفات و دورچین سرو کنید.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 13 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا