اسنک ژامبون
اسنک ژامبون یکی از خوشمزهترین اسنکهایی است که خیلی راحت و سریع میتوانید آن را درست کنید و به عنوان یک میان وعده ساده و خوش طعم یا یک پیش غذای شیک برای پذیرایی آماده کنید، این فست فود خوش طعم و دلچسب طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم برای ۴ نفر
- نان تست: ۱ بسته
- ژامبون گوشت یا مرغ: ۴۰۰ گرم
- فلفل دلمه سبز کوچک: ۱ عدد
- قارچ: ۱۰۰ گرم
- پنیر پیتزا ۱ بسته کوچک معادل: ۱۸۰ گرم
- سس خردل: به مقدار لازم
- سس کچاب: به مقدار لازم
- پودر سیر :به مقدار لازم
- پودر آویشن: به مقدار لازم
- فلفل قرمز (اختیاری): به مقدار لازم
دستور پخت اسنک ژامبون
مرحله اول
ابتدا ژامبونها را نگینی خرد کنید، به سلیقه و با توجه به ذائقه خودتان میتوانید از ژامبون مرغ یا گوشت استفاده کنید و بعد قارچها را تمیز بشورید و خشک که شد به شکل حلقهای و نازک برش بزنید، و کنار بگذارید، از قارچ تازه استفاده کنید که سیاه نشود.
مرحله دوم
سپس یک فلفل دلمهای را تمیز بشورید و خشک کنید و نگینی و ریز خرد کنید و بعد در یک ظرف ژامبون و فلفل دلمه و قارچها را بریزید و سپس پنیر پیتزا را به آنها اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید، بعد کمی پودر سیر روی مواد بریزید.
مرحله سوم
میتوانید به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان کمی پودر فلفل قرمز هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند بعد مقداری از مواد را بردارید و بین دو نان تست قرار دهید و کمی نان را فشار دهید و داخل تستر قرار دهید تا اسنکها آماده شوند.
مرحله چهارم
بعد از این که اسنک ژامبون آماده شد، آنها را از تستر بیرون بیاورید و در ظرف مناسب قرار دهید و بعد روی آنها مقداری سس خردل بریزید و سپس مقداری هم سس کچاب روی اسنکها بریزید و بعد کمی پودر آویشن روی آنها بپاشید و تزئین کنید.
مرحله پنجم
سپس اسنک ژامبون را در ظرف مناسب بچینید و همراه با سس کچاب و سس خردل و سس مایونز به عنوان یک پیش غذای شیک و مجلسی یا یک میان وعده خوش طعم و ساده و سریع برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع مخلفات و دورچین سرو کنید.نوش جان.