آشپزیانواع پلوغذا های ملل

پلو مراکشی

طرز تهیه پلو مراکشی

پلو مراکشی

پلو مراکشی
پلو مراکشی

پلو مراکشی یکی از انواع غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه کشور مراکش است که با مواد متنوعی تهیه می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • برنج: ۳ پیمانه
  • لوبیا سبز :۲۰۰ گرم
  • سینه مرغ: ۱ عدد کامل
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • کنسرو ذرت: ۱ پیمانه
  • فلفل دلمه ای رنگی: ۱ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • ردچوبه و روغن :به مقدار کافی

دستور پخت پلو مراکشی

مرحله اول

برای تهیه پلو مراکشی خوشمزه ابتدا یک قابلمه روی حرارت قرار می دهیم و ۲ پیمانه آب به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب به نقطه جوش برسد. در همین حین لوبیا سبز را خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله لوبیا سبز خرد شده را داخل آب جوش می ریزیم و ۲ دقیقه زمان می دهیم تا لوبیا نرم شودف سپس انرا آبکشی می کنیم و درون یک کاسه حاوی آب سرد می ریزیم، این کار باعث می شود لوبیا سبز رنگش سبز بماند.

مرحله سوم

در این مرحله سینه مرغ را مانند گوشت خورشتی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و گوشت مرغ را به همراه کره و زعفران دم کرده تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس فلفل دلمه ای را خرد کرده و اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه فلفل دلمه ای هم کمی تفت می دهیم تا نرم شود، سپس گوجه فرنگی را خرد می کنیم و به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب گوجه فرنگی به طور کامل کشیده شود.

مرحله پنجم

در این مرحله قارچ را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. قارچ را هم تا زمانی که آبش به طور کامل کشیده شود تفت می دهیم، سپس پیاز داغ را به همراه ذرت و لوبیا سبز آبکش شده به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

مرحله ششم

پس از اینکه تمام مواد را با هم ۵ دقیقه تفت دادیم، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید، سپس برنج را که از قبل خیسانده ایم به آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۵ تا ۱۰ دقیقه برنج را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم، حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم، سپس به دلخواه از نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله روی ته دیگ را با برنج می پوشانیم، سپس مقداری از مخلوط گوشت و سبزیجات اضافه می کنیم و به همین ترتیب به صورت لایه ای مواد را داخل قابلمه می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریمف سپس حرارت را زیاد می کنیم.

مرحله نهم

پس از اینکه داخل قابلمه بخار پیچید حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم برنج به مدت یک ساعت دم بکشد. در پایان برنج و دیگر مواد را درون قابلمه به خوبی ترکیب می کنیمف سپس در دیس می کشیم و سرو می کنیم.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 2 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا