آشپزیسالادغذا های ملل

سالاد والدروف

طرز تهیه سالاد والدروف

سالاد والدروف

سالاد والدروف
سالاد والدروف

سالاد والدروف یک سالاد آمریکایی با طعم و ظاهر جذاب است که می تواند به عنوان پیش غذا یا یک شام سبک سرو شود. تاریخچه این سالاد به بیش از ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد که برای اولین بار در هتل والدروف شهر نیویورک به وجود آمده و کلی طرفدار پیدا کرده است.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر

  • عسل: ۱ قاشق غذا خوری
  • فلفل :به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • سیب سبز: ۲ عدد
  • کرفس: ۴ شاخه
  • کاهو: ۱ عدد
  • گردو: یک سوم پیمانه
  • کشمش: یک چهارم پیمانه
  • سس مایونز :نصف پیمانه
  • آب لیمو ترش: ۳ قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد والدورف

مرحله اول

برای تهیه سالاد خوشمزه و مخصوص والدروف در ابتدای کار، یک کاسه برداشته و ماست، سس مایونز، عسل، آبلیمو، نمک و فلفل را درون آن می ریزیم و با هم مخلوط می‌کنیم. ساقه های کرفس را به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله کاهو را هم به صورت ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه سیب سبز را پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس همه مواد را به سس اضافه می کنیم. در ادامه گردو و کشمش را به مواد داخل ظرف اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد را به آرامی با هم مخلوط می کنیم تا سبزیجات کامل به سس آغشته شود و مزه دار گردد. سپس به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا طعم سس به خورد سالاد بروذ. بعد از آن در ظرف مناسب سرو می کنیم.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 5 =

دکمه بازگشت به بالا