آشپزیکیک و شیرینی

حلوا سنگ شکنو

طرز تهیه حلوا سنگ شکنو

حلوا سنگ شکنو

<yoastmark class=

حلوا سنگ شکنو یکی از انواع حلواهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که بافت و طعم بی نظیری دارد.

مواد لازم حلوا سنگ شکنو

  • آرد گندم: ۵۰۰ گرم
  • شیره انگور: ۵۰۰ گرم
  • کنجد بو داده: به مقدار کافی

طرز تهیه حلوا سنگ شکنو

مرحله اول

برای تهیه حلوا سنگ شکنو خوشمزه در ابتدای کار شیره انگور را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا گرم شده و بجوشد. حالا آرد را درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.

مرحله دوم

در ادامه آرد را به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شده و تغییر رنگ پیدا کند. زمانی که آرد به رنگ نخودی درآمد کنجد بو داده شده را به همراه شیره انگور به تابه اضافه کرده و با سرعت العمل بالا هم می زنیم.

مرحله سوم

زمانی که آرد و شیره انگور یکدست و یکنواخت شد، تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و حلوا را به صورت داغ ورز می دهیم تا کاملا منسجم شود. حالا مقدار زیادی از حلوا را برداشته و در دست به خوبی فشرده و منسجم می کنیم.

مرحله چهارم

حالا روی یک سینی مقداری روغن و کنجد ریخته و حلوا را روی آن قرار می دهیم و مجددا روی حلوا مقداری کنجد ریخته، سپس با دست یا وردنه پهن می کنیم. در ادامه اطراف ترک خورده حلوا را با دست صاف و یکدست می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله حلوا را به اندازه و فرم دلخواه برش زده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به دلخواه با پودر پسته تزیین می کنیم. توجه داشته باشید رنگ و غلظت حلوا بستگی به سلیقه شما دارد. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 3 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا